Permanente make-up

 

Ontdek de wereld van permanente make-up

 

PERMANENTE MAKE-UP TE STRAMPROY (Weert, Limburg)

Permanente make-up (P.M.U.) is dé uitkomst voor mooie en natuurlijke eyeliners (permanente eye-liner), wenkbrauwen met de hairstroke techniek of ingeschaduwde lippen (permanente lipliner). Gun uzelf die luxe van een professioneel aangebrachte permanente make-up. U bent altijd prachtig verzorgd en bespaart veel tijd!

 

Permanente make-up voor iedereen

P.M.U. is voor jong en oud. Permanente make-up maakt je mooier op een natuurlijke manier, het benadrukt de contouren van je gezicht, mond en/of ogen, maar is niet opvallend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen, bent u altijd verzorgd en bespaart u dagelijks veel tijd.

 

Permanente make-up door master specialiste te Stramproy (Weert)

Er altijd perfect verzorgd uitzien op elk moment van de dag, wie wil dat niet? Tijdens sporten, zwemmen, sauna, als u op vakantie uit de zee komt, als u 's ochtends uit bed stapt en zelfs als u door weer en wind moet. Met permanente make-up blijft uw make-up perfect. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal', want alle aangebrachte accenten maken het gezicht sprekender. Door de mooie vormen kan er een optisch liftend effect gecreëerd worden. Kies voor permanente make-up bij Schoonheidssalon Maureen en wees verzekerd van de laatste technieken en een zeer professionle aanpak door Maureen Kool, specialiste permanente make-up in Limburg.

voorbeelden wenkbrauwen

voorbeelden eyeliner

voorbeelden lippen

 

 

Methode

Hoe wordt permanente make-up aangebracht

Permanente make-up met pigmentatievloeistof

Door middel van een ultra dunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen, is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Maureen is specialiste permanente make-up in Limburg. Ze heeft een intensieve training afgerond bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Maureen demonstreert het aanbrengen van permanente make-up op beauty vakbeurzen en blijft altijd up-to-date door congressen en mastertrainingen te bezoeken.

 

BEHANDELING

Vragenlijst permanente make-up

Als u voor de eerste keer komt, vult Maureen samen met u een vragenlijst in. Hierna worden uw wensen uitgebreid besproken. De wenkbrauwen, eyeliners of lippen worden eerst in de vorm getekend die geheel bij uw gezichtsvorm passen. Dan wordt de juiste kleur bepaald.

 

Permanente make-up in 2 of 3 behandelingen

Voor het aanbrengen van permanente make-up komt u meestal 2 of 3 keer naar de salon. De eerste keer worden de wenkbrauwen, eyeliners of lippen volledig gepigmenteerd. De kleur is dan iets donkerder dan gewenst, maar het lichaam zal altijd wat afstoten. Na 4 tot 6 weken komt u terug voor een nabehandeling, die indien nodig herhaald wordt. Na de behandeling kan de huid iets rood en gezwollen zijn, maar doorgaans valt dit erg mee en de zwelling trekt snel weg. U krijgt na de behandeling een nazorgformulier mee met verzorgingsaanwijzigingen voor de 7 dagen na het aanbrengen van de permanente make-up.

 

ZORG VOORAF

 • Indien gewenst kunt u voor de behandeling een paracetamol nemen
 • Vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcoholgebruik of aspirine(werkt bloedverdunnend)
 • Bij permanente lipliner in de week voorafgaande aan de behandeling Zovirax gebruiken ter preventie van een koortslip

 

NAZORG

Na afloop van de behandeling krijgt u een formulier mee naar huis, met alle informatie voor de juiste nazorg.

 

VERWIJDEREN VAN P.M.U.

Heeft u elders permanente make-up laten aanbrengen en bent u niet tevreden over het resultaat, dan kunt u deze permanente make-up laten corrigeren.  'Verkeerd' opgebrachte pigmentatie kan verwijderd of hersteld worden met dezelfde naaldmethode als met het aanbrengen. Met een verwijderingsvloeistof wordt veilig en littekenloos alle pigmentatie uit de huid verwijderd.

 

 

 

Vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen t.o.v. permanente make-up

 • Doet P.M.U. pijn?

  Nee. Het is niet gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren.

 • Voor wie is P.M.U.?

  Voor iedereen die er optimaal verzorgd uit wil zien en er niet teveel tijd aan wil besteden.

  Voor degene die het niet zo goed meer kunnen zien.

  Voor sportieve mensen.

  Voor mensen die allergisch zijn voor gewone make-up.

  Voor mensen die iets willen corrigeren, bv littekens in wenkbrauwen of lippen.

 • Hoe lang blijft P.M.U. zitten?

  Over het algemeen blijft het altijd aanwezig. De intensiteit van uw P.M.U. kan in de loop der jaren licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Als u merkt dat u wilt gaan bijtekenen dan kunt u het beste voor een opfrisbehandeling komen. Hiervoor worden speciale tarieven gehanteerd.

 • Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

  Absoluut. P.M.U. is niet bedoeld als een avond make-up. Het dient met namen om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

 • Kan ik mijn contactlenzen dragen na een eyeliner-behandeling?

  Omdat de huid nog gevoelig is na de behandeling is het raadzaam om 24 uur na de behandeling géén contactlenzen te dragen.

 • Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

  Nee. De eerste week zal de pigmentatie donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van ca. 3 tot 5 weken het eindresultaat pas zichtbaar zijn. De kleur neemt ca. 40% in intensiteit af binnen een week.

 • Is P.M.U. veilig?

  Ja. Er wordt uitsluitend volgens strenge hygiëne- en arbeidsomstandigheden en milieu code (HAM-code) gewerkt, welke is samengesteld door de ANBOS in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Schoonheidssalon Maureen is in het bezit van een vergunning van de GGD.

 • Enkele aspecten waar u rekening mee moet houden voor de behandeling.

  Kleurintensiteit: De kleur wordt aanmerkelijk donkerder ingezet om tot een goed resultaat te komen.

  Hygiëne: Om hygiënische redenen mag u 7 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee.

  Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Dus 7 dagen niet in de zon of onder de zonnebank.

  De eerste dagen na de behandeling kunnen er korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze mag u niet zlef verwijderen, deze moetenuit zichzelf loslaten.

Aangesloten bij de vakorganisatie ANBOS.  Diverse behandelingen worden via het ziekenfonds vergoed.

@salonmaureen.nl     info@salonmaureen.nl     Site-ontwerp: Ontwerpburo de Keizerin